Fossbakken ny styreleder
Hjem

Pubbanner

Beautybanner

Stjernenattbanner

havard 450x450

Håvard Fossbakken er valgt til ny styreleder i Glogerfestspillens styre. Med seg får han blant andre Kristin Franck og Tore Flesjø.

- Glogerakademiet og festspillene går inn i en ny fase og vi som nytt styre gleder oss veldig til å sette i gang med arbeidet, sier nyvalgt styreleder Håvard Fossbakken. Jeg er veldig gldd for det mannskapet som nå har sagt seg villige til å gi av sin kunnskap og erfaring for å utvikle Glogerakademiet og ikke minst Glogerfestspillene videre. Samtidig vil jeg takke de avtroppende styremedlemmene for at de gjennom mange år har bidratt til å etablere Glogerfestspillene på et høyt nasjonalt nivå innen sin sjanger. Det er et godt grunnlag og en solid arv vi i det nye styret har fått å forvalte, sier Fossbakken.

-Vår jobb er på den ene siden å fylle kirken med musikk. På den andre siden skal vi videreutvikle en festival som gjennom 15 år har etablert seg for en stor publikumsgruppe. Nå er oppgaven vår å etablere festspillene hos en enda bredere publikumsgruppe. Dette blir en prioritert sak for det nye styret, sier Fossbakken

Det nye styret består av:

Håvard Fossbakken går inn etter Ola Øvergaard som ny styreleder. Fossbakken er daglig leder i Kongsbergregionen og har bakgrunn i fra politikk og organisasjonsliv og har en bred erfaring med organisasjonsutvikling, kommunikasjon og administrasjon. Han har tidligere jobbet for Arbeiderpartiet og UNICEF Norge.

Kristin Franck er i dag ansatt som administrerende direktør for KKP Eiendom. Før dette har Franck en lang fartstid innen bankvirksomheten og var banksjef for Handelsbanken i Kongsberg, som hun har bygget opp fra starten i 2007.

Elin Svilaas jobber i dag som kommunikasjonsrådgiver i Godt Sagt kommunikasjon. Svilaas har en bred erfaring innen Tv-produksjon som reporter, regissør, produksjonsleder og koordinator. Hun har også tidligere vært prosjekt- og kreativ leder hos produksjonsselskapet Visual Garden. Elin Svilaas er ny i Glogerakademiets styre.

Tore Flesjø var i en årrekke leder av Kongsberg jazzfestival. Etter det har Flesjø vært daglig leder i Norsk jazzforum og jobbet med musikk på et nasjonalt plan. Han har også vært direktør for Galleri F-15.

Marit Lund Bjørnsen studerer for tiden barokktrombone ved Koninklijk Conservatorium i The Hague Nederland. Bjørnsen kommer fra Kongsberg og fikk vekket musikkgleden som elev ved Kongsberg kulturskole. Hun var også initiativtaker, prosjektleder og utøvende på prisvinnerkonserten under festspillene 2016. Bjørnsen er ny i Glogerakademiet styre.

Arne Svilaas er Menighetsrådets representant. Han har vært i styret i 3 år og fortsetter en ny periode. Svilaas har i mange år vært fastlege i Kongsberg. Nå er han overlege ved Rikshospitalet.

Kristin Flatland Solbu er en av to kantorer i Kongsberg kirke og har vært dirigent for barnekoret i flere år. Solbu går fra varamedlem til styremedlem.

Se også sak på www.laagendalsposten.no (+)

Glogerakademiet eies av Kongsberg Menighetsråd. Det er det til enhver tid sittende styret og menighetsråd som utgjør årsmøtet/ samarbeidsrådet for Glogerakademiet.

 

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px