Demring
Hjem

Pubbanner

Beautybanner

Stjernenattbanner

demring

Temaet for Glogerfestspillene 2017 er "Demring". Den timen på morgen før mørket slipper helt og før soloppgangen tar til. Spenningen og drivkraften ligger ofte i det at vi vet hva vi legger bak oss, men ikke hva som venter når dagslyset og solen åpenbarer alt.

I 2017 er det 500 år siden reformasjonen – en teologisk og politisk omveltning som fikk stor betydning i Europa. Tiden etter var preget av oppbrudd, forandring og forventning. Vår kulturhistorie er preget av flere slike perioder hvor veien fra mørke til lys har inspirert kreativiteten hos oss mennesker. Og kanskje er demringen det beste bildet på denne tilstanden. Demring ble en naturlig oppfølger til fjorårets Glogerfestspill-tema Gjestfrihet.

I januardagene skal vi fabulere rundt det å bryte ut, bryte opp og å starte på nytt. Bli med på kontrastfylte opplevelser i vintermørket gjennom kjent – og mindre kjent – klassisk musikk. Årets festspill er det 17. i rekken. Vær forberedt på å bli begeistret, rørt og bergtatt av internasjonale stjerneartister.

Link til konserter under Glogerfestspillene 2017

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px