Operapub
Hjem

Pubbanner

Beautybanner

Stjernenattbanner

Operapub 450x450

Opera og pub – kan det forenes? Tydeligvis, for fenomenet operapub er etterhvert blitt godt utbredt i by og bygd her til lands. Vi hiver oss på trenden og inviterer til operapub torsdag til lørdag under festspillene. På våre klassiske nachspiel er musikken rammen rundt den gode drikken. Det er duket for en annerledes kveld på byen.

Klassisk Vorspiel lager klassisk nachspiel torsdag

Per Sundnes og Frode Larsen er programledere i radiosendingen Klassisk Vorspiel hvor de inviterer til fest med klassisk musikk og gode historier. Torsdag sørger de for en humørfylt ramme rundt vårt klassiske nachspiel med munnrappe ordspill, saftige anekdoter og inngående kunnskap.
Link til mer info og billettbestilling

Operapub fredag

På fredagens operapub får vi høre Anne-Carolyn Schlüther, Isa Katharina Gericke, Frank Havrøy, og Aleksander Løe Myrling. Gunnar Flagstad trakterer klaveret. Per Sundnes og Frode Larsen loser oss gjennom dette klassiske nachspielet med humor og historier.
Link til mer info og billettbestilling

Operapub med Tine Thing Helseth Quartet lørdag

Jazz/tango fusion ensemblet spiller kun musikk de liker - det kan være alt fra en tango av Piazolla, via en irsk folkesang til en en kabaretlåt av Kurt Weill. Med dette som eneste begrensning vil enhver konsert med TTHQ være en god miks av spennende og morsom musikk både å lytte til og fremføre.
Link til mer info og billettbestilling

 

Tilbakeblikk på tidligere festspillpuber:

operapub hist1

operapub hist2

operapub hist3

operapub hist4

operapub hist5

Artikkelboard 480hx400b GFS2017

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px