Frokostkonserter
Hjem

Eldbjørg Hemsing banner

Lyden av GFS

Leif Ove Andsnes banner

frokostkonserter

Torsdag til lørdag i festspilluken kan du starte dagen med frokostkonsert og foredrag. Frokost serveres i forkant av konsertene og er inkludert i billettprisen. Har du lyst til å høre et utdrag fra Edvard Hoems siste bokprosjekt, domkirkepresten i Oslo sine tanker om reformasjonen eller Terje Nordbys mytologiske tråder? Velkommen til frokost, foredrag og konsert!

Edvard Hoem

Torsdag morgen får vi høre forfatter Edvard Hoem fortelle og lese fra sitt siste store bokprosjekt, Triologien, som tar utgangspunkt i dikterens egen slektshistorie og omhandler utvandringen fra Norge til Amerika. En sterk fortelling om håp og savn, om det nye og gamle landet, om arbeid og kjærlighet.

Arrangementet er i Kongsberg Bibliotek på KRONA og festspillmusikere spiller.
Link til mer info og billettbestilling

Elisabeth Thorsen

Fredag morgen deler domkirkeprest i Oslo, Elisabeth Thorsen, sine tanker om reformasjonens betydning historisk og aktuelt. Arrangementet er på Energimølla og festspillorganist Nils Henrik Asheim spiller.
Link til mer info og billettbestilling

Terje Nordby

Lørdag morgen spinner Terje Nordby sine mytologiske tråder rundt reformasjonen og festspilltemaet Demring. Han har et allsidig virke som dramatiker, forfatter, mytolog, musiker, låtskriver, skuespiller og instruktør. Radioprogrammet Mytekalenderen på NRK P2 og bøkene med samme navn har gjort ham til en etterspurt myteforteller i musikalske sammenhenger. Arrangement er på Energimølla og vi får høre Glogerartistene Esther Hoppe på fiolin, Christian Poltéra på cello og Gunilla Süssman på klaver.
Link til mer info og billettbestilling

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger24.-28. januar 2018

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter: www.ticketco.no

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px