Vinternattsmagi
Hjem

Pubbanner

Beautybanner

Stjernenattbanner

Esther vinternatt 450x450Fredags kveld under Glogerfestspillene arrangeres «Kammermusikalsk Vinternattsmagi» i Kongsberg kirke. Noen av de fremste unge klassiske talentene i Europa fremfører musikk fra kammermusikkens vakreste verk i samspill med Glogerartistene Ester Hoppe på fiolin, Gunilla Süssmann på klaver, Christian Poltéra på cello og sopranen Isa Katharina Gericke.

Unge instrumentalister

Etter fjorårets suksess «Venus og Andonis» med operastudenter fra hele Europa, har Glogerfestspillene i år invitert unge strykere i trioer eller kvartetter til Kongsberg. YAGA (som er en forkortelse for Young Artist Gloger Academy) er et akademi for unge musikere og sangere på vei ut i yrkeslivet. Under to intense uker i Kongsberg konsentrerer deltagerne seg om kunstneriske prosjekt sammen med coacher og lærere som har høyt internasjonalt nivå.

Under Kammermusikalsk Vinternattsmagi får vi høre de unge instrumentalistene, sammen med sine læremestere, fremføre noe av det ypperste fra Kammermusikkens udødelige verk. Publikum får høre verker av blant annet Mozart, Brahms og Schubert.

Link til billettbestilling og informasjon om programmet under Klassisk Vinternattsmagi 2017

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px