MiniGloger
Hjem

Pubbanner

Beautybanner

Stjernenattbanner

MiniGloger 450x450MiniGloger er Glogerfestspillenes egen festival for barna. I år vil de fleste arrangementene under MiniGloger foregå på KRONA. Det blir dirigering, komponering, rytmeverksted, danseforestillinger, trylling og minikonsert. MiniGloger billetten gir også fri inngang på Ode til Gloger konserten i Kongsberg kirke denne lørdagen.

Dirigere og komponere

Årets MiniGloger aktiviteter er i enda større grad knytt opp til Glogerfestspillenes egenart. I år får barna derfor blant annet prøve seg som dirigenter og komponister. Rytmeverksted har vi hatt i flere år og dette er veldig populært. I år vil dette finne sted på Vitensenteret på KRONA. Det blir også en minikonsert med en av Glogerfestspillenes dyktige artister under MiniGloger - pianisten Gunilla Süssmann tar barna med på en musikalsk reise i Sølvsalen.

Sim sala bim og step touch

Årets tema «demring» handler blant annet om spenningen i det at vi vet hva vi legger bak oss, men ikke hva som venter oss. Kongsberg er så heldig å mange talent innenfor kunst og kultur. Studio 3 har tryllet frem mange gode dansere og imponerer med både bredde og topp, og i år kommer de tilbake til Musikkteateret med en ny danseforestilling. Kongsbergs egen tryllekunstner kan man også oppleve i Musikkteateret. Vegard «Vegardo» Johansen fikk en 3 plass i Closeup Junior under høstens NM i trylling, men har flere talent. 18-åringen har også startet som kokkelærling.

Link til billettbestilling og detaljert program for MiniGloger 2017

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px