Isa Katharina Gericke
Hjem

Pubbanner

Illustrasjon banner GFS2019

Stjernenattbanner

Isa er også en etterspurt programleder og formidler i ulike konsept bygget rundt klassisk musikk, og siden satrten i 2001 har hun vært kunsterisk leder av kammermusikkfestivalen Glogerfestspillene i Kongsberg.
Isa er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Hochschule der Künste i Berlin. Hun har vunnet en rekke priser, bl.a. Det Norske Selskabs aller første Wessel-pris for sitt arbeid med å fremme norsk vokalmusikk. Operadebuten fant sted i 2003 som Grete i Humperdincks "Hans og Grete" ved Den Norske Opera og Ballett.

Solistengasjementene inkluderer samarbeid med bl.a Oslo Filharmonien, Akademie für alte Musik Berlin, Bremer Filharmonikerne, Kringkastingsorkesteret, TrondheimSolistene, BBC Symphonic Orchestra, Kammerakademie Potsdam, Tsjekkisk Filharmoni, og dirigenter som Sir Andrew Davies, Manfred Honneck, Franz Brüggen, Philippe Herreweghe, Rinaldo Alessandrini, Antonello Manacorda og Ole Kristian Ruud.

Isa er ofte gjest ved de mange kammermusikkfestivalene hjemme og ute, og hennes Cd-innspillinger for selskapene Simax Classics og LAWO Classics har alle en tilknytning til nordisk sangrepertoar.

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px