Artister 2019
Artister 2019

Glogerartister 2019

Frank2018Frank Havrøy er baryton, komponist, arrangør og medlem av Nordic Voices. Når han i tillegg har en doktorgrad i lomma, gir det ham mange strenger å spille på. Han er en ettertraktet sanger på frilansmarkedet, som solist i konserter med både verdslig og kirkelig preg, og i ulike operaoppsetninger. Frank har også deltatt i Arne Nordheims Draumkvedet. Siden 1997 har han sunget i Nordic Voices, et vokalensemble med internasjonalt renommé. Frank sitter i Glogerfestspillenes kunstneriske råd.

Traktor 250x250Ensemblet Traktor etablerte seg som et musikkensemble i 2011. Siden har de stått bak flere kritikerroste produksjoner. Sammensatt av klassiske musikere på svært høyt nivå har de satset på nyskapende musikk og sceneproduksjoner. Bak produksjonene ligger ofte et langt arbeide i idé og konseptutvikling. Ensemblet legger vekt på en publikumsvennlig formidling som er preget av lekenhet, nærhet og humor. Ensemblet består av Gunnar Flagstad, Kristin Fyrand Mikkelsen, Morten Jota Kristiansen, Sissel Morken Gullord, John Ivar Knutzen og Johannes Skyberg.

Arve Tellefsen 250x250Arve Tellefsen er en markant skikkelse i norsk musikkliv og en av verdens fremste fiolinister. Tellefsen var Norges første professor i fiolin ved Norges Musikkhøgskole. Hans karriere har brakt ham til alle europeiske hovedsteder og han har turnert i hele verden. Han har spilt med verdens ledende orkestre og dirigenter, og har også spilt jevnlig i BBC. I 2004 mottok han den første Ole Bull-prisen. Han har vært en viktig forkjemper for Ole Bull, og blant annet spilt inn en CD med hans musikk sammen med Trondheim Symfoniorkester. I 1989 startet han Oslo Kammermusikk Festival.

Gunnar FlagstadGunnar Flagstad har sin utdannelse fra Østlandets musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole hvor han i dag er førsteamanuensis i akkompagnement, og fagseksjonsleder for klaver, akkompagnement, gitar og akkordeon. Flagstad har også i en årrekke vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt. Gunnar Flagstad har opptrådt i ledende konserthus som Wigmore Hall og BBC Radio 3. Han er en av tre kunstnerisk ansvarlige i konsertserien Resonans på Gjøvik og sitter i kunstnerisk råd for Ringsakeroperaen.