Praktisk

informasjon

Billettsalg på Kirketorget 2
i festspilluken

Billetter selges på Kirketorget 2 i festivaluken (21-27. januar). Telefonnummeret til billettkontoret er 41 42 77 14. Åpningstidene er utvidet og billettsalget og billettelefonen vil være betjent til følgende tider i festspilluken:

Billettsalg ved inngangen

Det vil også selges billetter ved inngangen til konsertene dersom det er ledige plasser. Merk at billettsalg i forkant av konsertene i Kongsberg kirke og Bergseminaret i sin helhet vil foregå på Kirketorget 2 (hvitt hus på torget utenfor kirken).

Praktisk informasjon

Dørene åpnes 30 minutter før hver konsert, med mindre et annet tidspunkt er oppgitt i programboken/i konsertinfo på nett. Ledsager går gratis med ledsagerbevis på konsertene i Kongsberg kirke. Utenom dette må ledsager ha billett. Så langt det er mulig, oppdaterer vi våre nettsider når en konsert er utsolgt.

Mengderabatter
og konsertpass

Er det mange konserter du har lyst til å gå på? Da er det Kirkepasset som gjelder! Ved kjøp av et Kirkepass har du fri adgang til alle konsertene i Kongsberg kirke under festspillene. Samlet normalpris for alle konsertene i kirken er 3.000,-. For kirkepasset betaler du 1.500,-. Kirkepasset kjøpes på TicketCo.no. Billetten tar du med til Kirketorget 2 i perioden 21.–27. januar og får det byttet ut i et pass. 

Parkering på Kirketorget

Kirketorget blir åpnet for gratis parkering følgende dager og tider under Glogerfestspillene:

Program